Stadswandeling Kerkrade KR12

Kerkrade Download deze route

Stadswandeling Kerkrade KR12

Kerkrade Wandelroute 4,5 km Makkelijk
Beleef hartje Kerkrade in 90 minuten via de Stadswandeling Kerkrade. Je staat op het punt om te ontdekken hoe veelzijdig Kerkrade is. De oudste mijnstad van Nederland heeft verrassend veel groen, cultuur, historie en een gezellig stadshart. Je beleeft het allemaal tijdens deze wandeling. Let op, deze route is niet bewegwijzerd, maar onder downloaden van de auteur vind je wel een pdf met een uitgeschreven routebeschrijving. Deze route is in boekvorm ook verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg vestigingen in Kerkrade en Heerlen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Visit Zuid-Limburg Servicepunt HuB Kerkrade

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website