Parkstad Limburgroute Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Parkstad Limburgroute Landgraaf

Landgraaf Fietsroute 40,6 km Gemiddeld
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en het bijzonder de regio Parkstad Limburg. Het Zuid-Limburgse landschap maakt deze fietsroute een ware beleving. Fietsen door Parkstad-Limburg herinnert aan vervlogen tijden van mijnbouw. 

Ga op zoek naar sporen van het zwarte goud in het natuurlijke verloop van stedelijk naar landelijk. Gedurende de route kom je langs verschillende indrukwekkende attracties. Denk aan Mondo Verde en SnowWorld. 

Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren. Parkeren en starten kan bij SnowWorld in Landgraaf (Witte Wereld 1). 

Hier kun je achteraf ook terecht voor een heerlijk kopje koffie. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Mensheggerweg, 6372PZ, Limburg

Soort route

Fietsroute

Afstand

40,6 km

Knooppuntenlijst

47 > 78 > 77 > 48 > 50 > 51 > 89 > 97 > 1 > 3 > 44 > 11 > 45 > 47

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website