Wandelroute K13 - Kerkrade - Beweegroute Kirchroa op wiele

Kerkrade Download deze route

Wandelroute K13 - Kerkrade - Beweegroute Kirchroa op wiele

Kerkrade Wandelroute 4,8 km Gemiddeld
Het centrum van Kerkrade maakt een metamorfose door. Waar deze stad aan de Duitse grens het eerst moest hebben van zijn mijnbouw, daar transformeert Kerkrade nu tot een innovatieve stad, met het Discovery Museum op het Museumplein, op steenworpafstand van het station, zijn gezellige Markt met de springende fonteinen en zijn luxe Parkstad Limburg Theaters, waarvan de gloednieuwe foyer ook dienst doet als huiskamer en ontmoetingsplek van de Kerkradenaren.

Let op, deze route is niet bewegwijzerd. De route is geschikt voor rolstoelen, (duo-)scootmobielen, (duo-)fietsen en wandelaars. Deze route is ontwikkeld door MeanderGroep en de gemeente Kerkrade

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sint Pieterstraat 8, 6463CT Kerkrade, Limburg

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website