Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Rundum Merkstein route KR11Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Rundum Merkstein route KR11Kerkrade

Kerkrade Wandelroute 14,5 km Makkelijk
Vanuit Kerkrade is het maar een kleine stap de Duitse grens over naar het prettige dorpje Merkstein. Dit dorpje is het startpunt van de idyllische wandelroute Rundum Merkstein. Vlak langs de grens maak je kennis met de eeuwenoude Baalsbruggermolen en het opvallende herkenningspunt de waterburcht in Rimburg. In het Grube Adolf Park wandel je heerlijk door het berkenbos en langs de oevers van de Uebach geniet je van de sereniteit van het natuurgebied rond deze beek. Deze route is niet bewegwijzerd, maar wel eenvoudig te downloaden als pdf.

Overzicht

Start- en eindpunt

Floeßer Straße 5-6, 52134 Herzogenrath, Germany

Soort route

Wandelroute

Afstand

14,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website