Roda-Fietsroute Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Roda-Fietsroute Kerkrade

Kerkrade Fietsroute 28,7 km Gemiddeld
Speciaal voor de supporters van Roda JC heeft Visit Zuid-Limburg een Roda-koempel-fietsroute uitgezet. De route volgt grotendeels de fietsknooppunten en voert je onderweg langs locaties als het Parkstad-stadion, Kaalheide, Rolduc en Schacht Nulland. Ook mag een Roda-biertje proeven bij de Rolduc Brouwerij natuurlijk niet ontbreken. Startpunt is uiteraard bij het Parkstad-stadion waar je natuurlijk ook meteen een bezoek kunt brengen aan de fanshop van Roda JC.

Tip! Onderweg kom je langs Abdij Rolduc. Benieuwd naar de verhalen of een kijkje binnen nemen? Bekijk de 360-graden tour of beluister de audiotour. Beide tours zijn ook toegankelijk door de qr-codes op het gevelbordje bij de Abdij te scannen. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkstad Limburg-stadion te Kerkrade

Soort route

Fietsroute

Afstand

28,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website