Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hagenrode route KR6 Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Hagenrode route KR6 Kerkrade

Kerkrade Wandelroute 8,5 km Makkelijk
Ten oosten van Kerkrade ligt een beschut, schaduwrijk gebied aan de Duitse grens. Op de Hagenrode route vind je niets terug van de mijnsluitingen, maar geniet je daarentegen van de sereniteit van een groen en historisch gebied. Zo neemt deze wandelroute je mee naar de vijvers van het bosquet van de middeleeuwse abdij Rolduc, ontdek je de negenhonderd jaar oude Baalbruggermolen en struin je heerlijk langs de meanderende beek in het Wormdal. Deze route is niet bewegwijzerd, maar de separate pdf neemt je weer mee terug naar Rolduc, waar je niet alleen prima kunt parkeren, maar ook koffie kunt drinken in de ware kloosterbrasserie De Kanunnik.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heyendallaan 54E, 6464 EP Kerkrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website