Grupelloroute KR4 Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Grupelloroute KR4 Kerkrade

Kerkrade Wandelroute 9,5 km Makkelijk
Het centrum van Kerkrade maakt een metamorfose door. Waar deze stad aan de Duitse grens het eerst moest hebben van zijn mijnbouw, daar transformeert Kerkrade nu tot een innovatieve stad, met het Discovery Museum op het  Museumplein, op steenworpafstand van het station, zijn gezellige Markt met de springende fonteinen en zijn luxe Parkstad Limburg Theaters, waarvan de gloednieuwe foyer ook dienst doet als huiskamer en ontmoetingsplek van de Kerkradenaren. Deze wandelroute, onbewegwijzerd maar te downloaden als pdf, laat je bovendien het groene gebied zien rond kasteel Erenstein.

Overzicht

Start- en eindpunt

Stationsstraat 50-58, 6461 EJ Kerkrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website