Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Grensroute Parkstad Limburg

Eygelshoven Download deze route

Grensroute Parkstad Limburg

Eygelshoven Fietsroute 36,8 km Gemiddeld
Regio Parkstad heeft de rustgevende, bloeiende natuur van een park en de activiteit en gezelligheid van een stad. Voor iedereen is hier wel iets leuks en interessants te beleven, van bruisende steden tot knusse dorpen en weidse natuurgebieden. Dit gebied van uitersten is dan ook niet voor niets de Beste Reisbestemming ter Wereld geworden namens de Word Travel & Tourism Counsil. De regio draagt deze titel met trots. De schitterende Grensroute laat je de mooiste plaatsen in de natuur zien: de meanderende Worm, waar bevers en ijsvogels hun woonplek hebben, de lieflijke Anstelvallei rond kasteel Erenstein en de welvende groene weiden van het Pferdelandpark, tussen Kerkrade en het Duitse Aken. Bovendien vind je onderweg de leukste terrasjes en cafeetjes om te pauzeren. Deze fietsroute volg je via de knooppunten 20-22-42-35-36-61-62-63-64-65-40-41-109-46-43-44-3-20.

Overzicht

Start- en eindpunt

Eygelshovener Straße 3, 52134 Herzogenrath, Germany

Soort route

Fietsroute

Afstand

36,8 km

Knooppuntenlijst

20 > 22 > 42 > 35 > 36 > 61 > 62 > 63 > 64 > 65 > 40 > 41 > 109 > 46 > 43 > 44 > 3

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website