Amstelbachroute KR2 Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Amstelbachroute KR2 Kerkrade

Kerkrade Wandelroute 7,6 km Makkelijk
Tussen het Zuid-Limburgse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath en Aken ligt de prachtige Amstelbachroute, waar drie beken samenkomen, bijzondere moerasplanten groeien en de das huist. De wandelroute is niet bewegwijzerd, maar te downloaden als pdf. Je begint je tocht in de Haus-Heyden-Straße en wandelt van daaruit het Pferdelandpark in, dat tevens onderdeel is van maar liefst elf grensoverschrijdende Euroderoutes. Bovendien brengt de wandeling je langs Discovery Museum, een van dé attracties van Kerkrade, dat op steenworp afstand ligt van station Kerkrade Centrum.

Overzicht

Start- en eindpunt

Haus-Heyden-Straße 203, 52134 Herzogenrath, Germany

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,6 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website