detail

Brouwerij Rolduc

Brouwerij Rolduc is gevestigd op het eeuwenoude Abdijcomplex Rolduc in Kerkrade. Een plek vol historie, die zeker een bezoek waard is. In de microbrouwerij wordt op ambachtelijke wijze zo'n tien verschillende bieren naar eigen receptuur gebrouwen en allemaal met een eigen smaak. 

Van het Tripel Abdijbier naar de Blonde Non tot de Kloeëster I.P.A.: stuk voor stuk klasse bieren en een garantie voor heerlijk genieten!

Proeflokaal
In het proeflokaal, meteen naast de brouwerij, kun je al het lekkers proeven tijdens de openingstijden. Kom je met tien personen of meer maak dan vooraf een afspraak.

Abdijwinkel
Voor lekkere én leuke speciaalbieren, souvenirs en cadeaus kun je natuurlijk terecht in de abdijwinkel, waarnaast de diverse bieren ook andere unieke producten van de abdij te koop zijn.

Tot snel op Brouwerij Rolduc, Jezónkheet(proost)!

Openingstijden


Proeflokaal
Vrijdag: 15.00-17.00 uur.
Zaterdag: 13.00-17.00 uur.
Zondag: 12.00-15.00 uur.

Abdijwinkel
Donderdag en vrijdag: 15.00-17.00 uur.
Zaterdag: 13.00-17.00 uur.
Zondag: 10.00-14.00 uur.

Wil je met een groep Brouwerij Rolduc bezoeken? Dan kun je graag een afspraak maken per e-mail.

Toegankelijkheid


De brouwerij, het proeflokaal en de abdijwinkel zijn voor gehandicapten toegankelijk.

Reiskoffertje bezoekt de brouwerij

Kim van het Reiskoffertje ging een dagje op pad in Kerkrade en proefde onder andere de speciaalbiertjes van Brouwerij Rolduc in hun proeflokaal. Lees je mee?
Lees verder

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brouwerij Rolduc. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!