detail

Bed & breakfast Broodhuis Kerkrade

Kokelestraat 81
Kerkrade
Bed & Breakfast Broodhuis Kerkrade ligt aan de Kokelestraat 81, driehonderd meter vanaf de Duitse grens, in de wijk Bleijerheide. Het pand is in 1901 gebouwd door familie Wöltgens als bakkerij met winkel en woonhuis. In 2018 is het aangepast aan de eisen van deze tijd. Op de gehele eerste verdieping is een prachtige B & B gerealiseerd, voorzien van een gedeelde keuken en gedeelde badkamer met ligbad, regendouche en toilet. 
+10

Accommodatie


Bed & Breakfast Broodhuis Kerkrade beschikt over drie kamers voor twee personen en een kamer voor een persoon. De kamers zijn voorzien van boxsprings waarop het heerlijk slapen is. De matrassen zijn voorzien van een luxe molton en onderlaken van 100% katoen. De kussens zijn 100% anti-allergeen met een moltonovertrek van 100% katoen. Op de nachtkastjes staat een nachtlampje. Iedere kamer heeft een kledingkast en fauteuils. In twee kamers is een televisie beschikbaar.

Voorzieningen


  • TV op kamer

Parkeren


In de directe omgeving is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar. Fietsen kunnen binnen gestald worden en motoren kunnen op het terrein worden geplaatst.

Openingstijden


Inchecken is mogelijk tussen 16:00 uur en 22:00 uur. In overleg zijn andere inchecktijden mogelijk. Bij het inchecken krijg je een sleutel waarmee je dag en nacht naar binnen en naar buiten kunt.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bed & breakfast Broodhuis Kerkrade. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!